Teamactiviteiten

Leuk en leerzaam op een doelgerichte en natuurlijke manier verbinden in teamactiviteiten. Maar onderschat het lerend effect niet! Omdat leren óók leuk mag zijn; en omdat leuk ook leerzaam kan zijn!

De originele, prikkelende, avontuurlijke en motiverende teamactiviteiten van ProTrain zijn een uitstekende metafoor voor de dagelijkse werksituaties. Voor iedere gelegenheid biedt ProTrain een passende activiteit. Of het nu gaat om een teamdag, training, motivatieprogramma, kick-off, vergaderbreak of themadag.

Enkele voorbeelden:

 • Schermkunst
  Laat u meevoeren in de flitsende wereld van aanvallen, verdedigen en het juiste moment kiezen. Touché!
   
 • Teamworkopdrachten
  Teamleden dienen de klus te klaren onder bijzondere omstandigheden en met eenvoudige materialen en/of beperkte tijd. Uitdagend en leerzaam!
   
 • Zeilen
  Het is de kunst om met zijn allen de koers te bepalen, op koers te raken én te blijven. Alle hens aan dek!
   
 • Samen schilderen
  Schilderen is leuk, leidt vaak tot hilarische taferelen, maar vraagt toch – net als ‘echt’ werken – om een toonbaar resultaat. Na afloop te bewonderen in uw bedrijfskantine!
   
 • Teamhike
  Prachtige natuurgebieden met spannende en uitdagende teamopdrachten vormen het decor voor een stevige voettocht. Samen ontdekken, beleven, overdenken en napraten!
   
 • Afrikaanse percussie
  Een jamsessie met verschillende Afrikaanse ritme-instrumenten is een prachtige metafoor voor hoe wij met elkaar communiceren en hoe we daarin elkaar kunnen versterken.