Individuele Coaching

Wat is individuele coaching?
Vraag je je regelmatig af waarom je steeds in bepaalde situaties terechtkomt? Waarom je soms ‘dichtklapt'? Waarom anderen jou vaak lastig vinden (maar jij jezelf niet)? Heb je een gevoel van ongelijkwaardigheid ten opzichte van collega's, raak je overwerkt? Heb je moeite met perfectionisme? Vul zelf maar aan... Er zijn allerlei redenen om door middel van Individuele Coaching je zelfinzicht te vergroten.


Wat heb je aan individuele coaching?

Een coachtraject is persoonlijk, dus een concrete uitspraak over het rendement is pas in het intakegesprek te doen. Het resultaat hangt af van de coachvraag. Een coachgesprek is een effectieve manier van zelfreflectie die je zelfkennis vergroot. Je verfrist je zicht op jouw persoonlijke ideeën, overtuigingen en drijfveren, en bent in staat effectiever gedrag te laten zien tijdens en na het traject. Coaching stimuleert je persoonlijke en professionele groei. Je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.


Opzet van individuele coaching

Een coachtraject bestaat uit vier tot zes gesprekken met een ervaren en betrokken coach. Je werkt aan de hand van jouw persoonlijke coachvraag, die al tijdens het intakegesprek aan de orde komt.
Met een van onze ervaren coaches voer je gesprekken van circa anderhalf uur. Belangrijk is dat je een goede coachvraag hebt. Deze bespreken we al in het intakegesprek. Daarbij kan ook jouw leidinggevende, als opdrachtgever, aanwezig zijn als je dat wilt. Uiteraard zijn de coachgesprekken vertrouwelijk. Eventueel maken we afspraken over terugkoppeling naar de opdrachtgever.
De coachgesprekken kunnen op elke gewenste locatie plaatsvinden. Ook coaching on the job is mogelijk. Je coach woont dan bijvoorbeeld een vergadering van jou bij en geeft hierover achteraf feedback.